Ontdek de Gooi- en Vechtstreek

Stel je voor: een van onze sfeervolle vakantiehuisjes is een week jouw basiskamp.

Hier vandaan ga je op ontdekkingstocht in de buurt. Je wandelt van Muiden naar Weesp langs de Vecht. Fietst een rondje om het Naardermeer of bezoekt Naarden-Vesting.

De Gooi- en Vechtstreek is nog niet zo’n bekend vakantie gebied, maar daar kun jij verandering in brengen!

 

Je eigen vakantiehuisje betekent op jouw tijd wakker worden, op je gemak je favoriete ontbijtje eten in je eigen keuken om er vervolgens op uit te trekken.

Door de rustige ligging, maar toch vlakbij de gezellige stadjes Muiden en Weesp, zijn de vakantiehuisjes van Boerderij Honswijck een ideale uitvalsbasis voor jouw ontdekkingstochten.

 

Hou je van geschiedenis? Dan zit je goed!

Het Muiderslot vind je op loopafstand van je vakantiehuisje, en tegenwoordig kun je door Muiden een interessante podwalk doen (leerzame wandeling met je schermpje). Treed in de voetsporen van Graaf Floris V.

Meer geschiedenis is o.a. te vinden op forteiland Pampus, over de Hollandse Waterlinie. Ooit stond onze polder onder water als Waterlinie en moest het vee geëvacueerd worden. Maar daarover een andere keer meer.

 

Hou je van cultuur? Ook dat zit je goed!

Onze extra tip: jouw vakantiehuisje beschikt over leenfietsen! Volg de Vecht naar Weesp en bezoek Theater Wesopa. Daar worden regelmatig try-outs gehouden door bekende theatermakers! Weesp heeft een goede treinverbinding met Amsterdam, alwaar je oneindig veel cultuur kunt vinden.

 

Hou je van natuur? Ook dan zit je goed!

Vooral het uitzicht vanuit vakantiehuisje ‘de Pipowagen’ is oneindig groen dankzij de weilanden. In de verte doemen de bossen op van het Naardermeer. Daar kun je om heen fietsen met onze leenfiets, of op varen met de fluisterboot van de boswachter.

 

Hou je van culinair? Ook dan zit je goed!

In Muiden en Weesp zijn veel restaurants te vinden, met en zonder sterren, in verschillende prijsklassen. Veelal met een gezellig terras langs de oude grachten of de Vecht. Uiteraard kun je ook zelf koken in de complete keuken van jouw vakantiehuisje.

 

Hou je van ontspanning? Zelfs dan zit je goed!

Sowieso kun je heerlijk bijkomen in je vakantiehuisje. Maar een dagje aan het strand bij Muiderberg of in de Spa van Weesp kan de kers op de taart zijn van jouw ontdekkingstocht door de Gooi- en Vechtstreek!

Vind je een week te lang? Kom dan een weekend op ontdekkingstocht! 

Laat een reactie achter