Testimonials

Onthaasten, ontstressen…
Dank je wel, Irmgard en Nico, voor jullie hartelijke ontvangst! We hebben genoten van drie heerlijke dagen. Naast de prachtige omgeving (Weesp, Muiden, Naarden) is de pipowagen een aanrader om ‘u’ tegen te zeggen. Elk detail was er eentje uit de fifties en de muziek uit die tijd maakte de sfeer af! Plaatjes draaien vanop een werkende platenspeler uit de jaren ’50, hoe geweldig is dat?! Als het even kan, komen wij terug.

Karen Goethals - België

Wat een héérlijke overnachting hebben wij gehad in de 50’s pipowagen. Sfeervol ingericht (ik wilde alles wel mee naar huis nemen) en van alle gemakken voorzien. Wij hadden nog het geluk lekker buiten in het zonnetje koffie te kunnen drinken in oktober en een conversatie met de koeien te hebben die voor het huisje lagen te chillen. Lekker bed, heerlijk donker ’s nachts in de pipowagen (maar er lag in een laatje een nachtlampje voor de bangerds onder ons ;-)) en dan de volgende ochtend een lekker ontbijtje en een heerlijke douche. Ik zeg topovernachting, aanrader!!!

Majella Dibbets

Super leuke boerderij met 2 super leuke huisjes om je echt in thuis te voelen!!! We hebben het super naar ons zin gehad en zelfs kalfjes mogen voeren… super leuk erbij dat ze veel vertellen over het ontstaan van de boerderij en de dieren die ze verzorgen…
We komen zeker een keer terug
Groetjes Sander en Madelon

Madelon Cuijpers-Vrij

Wij zijn afgelopen weekend te gast geweest in het Voorhuis op boerderij Honswijck. De ontvangst door Irmgard was heel hartelijk we voelden ons direct heel welkom. Toen we binnen kwamen voelden we ons gelijk thuis. Zo sfeervol, gezellig en knus. Het voeren van de kalfjes en de uitleg over de boerderij door Nico was super. Normaal gaan we alle avonden uit eten als we weg zijn maar dit huisje nodigt echt uit om zelf te koken. Er is een oven en een vaatwasser en we hebben alles uitgeprobeerd super. De bedden liggen top. En in de omgeving is zoveel moois te zien. Wij zijn in Weesp en Muiden geweest. Het Muiderslot is ook zeker een bezoek waard. De wandeling naar Weesp langs de Vecht is genieten. Kortom het was fantastisch en we komen graag terug. Dank je wel Irmgard en Nico voor jullie gastvrijheid. Jullie krijgen van ons 5 sterren want het is echt een aanrader!

Carola van der Noll

Wat hebben we ongelofelijk genoten van deze prachtige accommodatie; alles is perfect afgewerkt, een hartelijke gastvrouw en gastheer, een goed gevulde koelkast, het appartement is echt van alle luxe voorzien…. uitstapjes naar Amsterdam, Muiden en Weesp, leenfietsen beschikbaar en een prachtige omgeving. Aanrader dus !

Marion Bloemendal Stolwijk