Feeling like movie stars

Wat een kans! De boer en boerin als fotomodellen? We did it! Met èn zonder ondergoed…

De beste vintage fotograaf van het land van @Sugarcoatedcompany had onze boerderij gekozen voor een trouwfotoshoot. Aangezien ze er toch een paar dagen was, hebben we de stoute klompen aangetrokken en van de gelegenheid gebruik gemaakt. Nancy, een ware make-up, en in mijn geval, haar-artiest, heeft mij 2 uur onder handen genomen. Mijn eeuwige praktische staartje verdween als sneeuw voor de zon, en een heus jaren ’50 kapsel verrees boven op mijn hoofd. Boer Nico keek zijn ogen uit toen de make-up mij omtoverde tot een ware vamp.

Past dit bij de trekker-shoot? Juist! Was het oordeel van de dames die dit dagelijks doen. De geleende, iets te strakke, overall ging aan, en daar gingen we… kont naar achter, holle rug! Maar dat doet zeer! Ja, en dan nog wat verder! Fluister maar wat in zijn oor… Vivian stelde ons op ons gemak en ondertussen hadden we dikke schik! De roze jurk ging aan, inclusief petticoat. Een uurtje op nette schoenen lopen ging best. Voor de auto, in de auto, op de auto! Ondertussen iets gefixt onder de motorkap, maar ik ben even vergeten wat het was…

‘Wat zeg je?’

Zoet in een roze jurk, stoer samen bij de oldtimer, natuurlijk op de trekker en zelfs als sixties in de indoorcamping. Alwaar Nico erachter kwam dat ik onder de gele jurk niks aan had, want dat scheen door… dus ja… ‘Wat zeg je? Dat kan toch niet? Dan hangt alles los!’  ‘Jawel Cootje, ik kan dat hebben.’ En door! De foto’s zijn ge-wel-dig en de herinneringen zijn misschien nog wel mooier. Echt een aanrader!

Wijk af van de paden en vergeet vooral niet te genieten! Dat mag ook onherkenbaar 😉

Lieve groeten van de boer en boerin, inmiddels weer mét het praktische staartje.

 

4 reacties

 1. Roel (Opa Kip) op 26 oktober 2023 om 11:36

  Geweldige foto’s, je ziet er prima uit. Ik hoop volgende zomer nog eens bij je langs te fietsen….

  • Irmgard Wortel op 31 oktober 2023 om 14:04

   Dankjewel Roel, je bent welkom!

 2. Wil Pothoven op 27 oktober 2023 om 10:07

  Wat geweldig Irmgard

  • Irmgard Wortel op 31 oktober 2023 om 14:04

   Dankjewel Wil!

Laat een reactie achter